Košarica
0.00 €

Žužomobil: Škržat

16.00 

Ta igrača z gozdnim škratom na hrošču navdihuje neskončno domišljijsko igro.

Opis

V globokih slovenskih gozdovih se skrivajo neštete čarobne skrivnosti. V gozdovih živijo čarobna bitja in duhovi, ki živijo v sožitju z letnimi časi ter pomagajo naravi in vsem bitjem, ki tam prebivajo. Včasih lahko med sprehodom po gozdu z odprtim otroškim srcem opaziš kakšnega, ki se hitro premika v grmovju, ko se poskuša skriti pred tabo! Ampak počakaj, kako se lahko tako hitro premikajo med koreninami starih dreves? Ali se vozijo na svojih prijateljih žuželkah in hroščih?
Žužomobil, ki je del zbirke Gozdne skrivnosti, oživi to čarobnost. Ta igrača z gozdnim škratom na hrošču navdihuje neskončno domišljijsko igro. Naj bo v  stanovanju, dvorišču ali na gozdni poti, vabi otroke, da se podajo na očarljive pustolovščine. Ročno izdelana in poslikana ne časti le bogatega slovenskega pravljičnega sveta, temveč tudi obrtniško dediščino

Dimenzije igrače: 10x6x7 cm

Sestavni deli igrače: Škrat, žužomobil

Igrača je ročno izdelana iz lipovega lesa, škrat in kolesa so iz bukovega lesa, pobarvana z barvami s pridobljenim certifikatom EN71-3 in zaščitena z oljem, s pridobljenim certifikatom EN 71-3 varnost igrač. Igrače imajo pridobljeno oznako CE ter oznako, kakor določa EU uredba o varnosti igrač. Ker je igrača ročno barvana lahko pride do manjših barvnih razlik v niansah.

OPOZORILA
SKU: OTO 083, Žužomobil: Škržat, številko kosov v paketu: 2

Pred uporabo tega izdelka odstranite vse dele embalaže. Obdržite embalažo in navodila shranite za
poznejšo uporabo, saj vsebujejo pomembne informacije

˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. ”Izdelek vsebuje majhne dele, ki jih
otrok lahko vdihne ali pogotne. Nevarnost zadušitev zaradi tujka.”

Navodila za vzdrževanje: Izdelek po potrebi obrišite z mehko tkanino. Ne uporabljajte sredstev za
čiščenje, da ne poškodujete materiala.