Košarica
0.00 €

Splošni pogoji poslovanja
Kupci lahko naročijo izdelke preko spletne trgovine www.domaceigrace.si. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Dostopnost informacij
www.domaceigrace.si se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:
1. a) identiteto (ime in sedež, davčno številko),
2. b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
3. c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
4. d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
5. e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
6. f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
7. g) način plačila in dostave,
8. h) časovno veljavnost ponudbe,
9. i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
10. j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene
Ponudba in cene se v spletni trgovini www.domaceigrace.si ažurirajo in spreminjajo pogosto, ker gre za rokodelsko izdelavo. Vse cene so končne in veljajo v trenutku oddaje naročila. Nimajo vnaprej določeno veljavnost. V spletni trgovini je na voljo le omejeno število izdelkov, saj gre za ročno izdelane unikatne izdelke.

Naročilo in cene
Kupoprodajna pogodba med www.domaceigrace.si in kupcem je v spletni trgovini www.domaceigrace.si sklenjena v trenutku, ko www.domaceigrace.si kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za spletno trgovino kot za kupca. Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku www.domaceigrace.si in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

Načini plačila
• po predračunu (UPN nalogu),
• po povzetju,
• PayPal
Plačilo po predračunu: Pri oddaji spletnega naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Naročilo bomo izvršili takoj po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo naročila nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov rojcpr@gmail.com
Plačilo po povzetju: Plačilo izvedete ob dostavi.

Dostava
Za dostavo pošiljke bo poskrbela Pošta Slovenije ali izbrana dostavna služba. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Cena dostave je 3.99 EUR, dostava po povzetju 5.99 €.
Dostava izven Slovenije bo zaračunana posebej po ceniku Pošte Slovenije.
Dobavni rok za izdelke na zalogi je običajno 2 – 8 delovnih dni, saj so izdelki ročno narejeni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času.
Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši in traja od 8 -15 delovnih dni ali izjemoma celo več.
Pri naročilu izdelkov, ki niso na zalogi, nas kontaktirate na rojcpr@gmail.com in sporočili bomo, kdaj bodo želeni izdelki dobavljivi.
Pridržujemo si pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.
Ne zavezujemo se za pravilnosti in popolnost tekstovnega in slikovnega gradiva.
Fotografija in dejanski izgled izdelka se lahko razlikujeta.
Uporaba www.domaceigrace.si izdelkov na lastno odgovornost.

Vračilo blaga
Kupec ima pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga sporoči na elektronski naslov rojcpr@gmail.com da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.
Kupec mora v 14. dneh od poslanega sporočila o odstopu od naročila podjetju vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini.
Edini strošek, ki ga ima kupec z odstopom od naročila (nakupa) je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine), ki ga pošlje na naslov, ki Vam je posredovan s strani prodajalca.
Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 30 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.
Izdelkov, ki so narejeni po naročilu ni možno zamenjati ali vrniti.

Izdaja računa
www.domaceigrace.si ob dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu doda tudi račun. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov ob prejemu naročila.

Postopek nakupa
1. Izbira izdelka: Na spletni strani www.domaceigrace.si izberite izdelek in kliknite na povezavo »Dodaj v košarico«. Izbrani artikel sistem doda v košarico. Ko želite zaključiti nakup, povezavo »Pokaži košarico« in »nadaljuj na blagajno«
2. Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice: V blagajni se pri količini izbranega izdelka pojavita gumba + in -. Če pritisnete na minus in postane število izbranega izdelka enako ničli, potem je izdelek odstranjen iz košarice.
3. Nakupovalna košarica:
S pritiskom na povezavo »nadaljuj na blagajno« zaključujete nakup.
Za dokončanje naročila morate izpolnite potrebna polja na levi strani.
• Ime in priimek
• Podjetje (v kolikor kupujete kot pravna oseba)
• Izberite državo
• Ulico in hišno številko
• Opcijsko je ponujena številka stanovanja)
• Poštno številko
• Mesto
• Telefon
• Poštni naslov
• Dodatne informacije, v kolikor imate kakšno opombo ali posebno željo
Na desni strani je izpisano vaše naročilo in znesek ter izbira vrste plačila.
• Bančno nakazilo po predračunu
• Plačilo po povzetju
• Plačilni sistem Paypal
Zaključek naročila:
Ko so vsi podatki vneseni se pritisne na povezavo: »Kupite sedaj« in naročilo je zaključeno. Pojavi se vam stran, s podatki in podrobnosti naročila.
www.domaceigrace.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto ter vse ostale potrebne informacije.
Varovanje osebnih podatkov
• www.domaceigrace.si osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo s članom.
• Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Cene
Vse cene so izražene v EUR (evrih) in so končne. Poštnina ni vračunana v ceno in znaša za pošiljanje po pošti 3,99 evra, po povzetju pa 5,99 eura. Nismo zavezanci za DDV (DŠ 52173470)

Izdelava
Izdelano v Sloveniji.
Primož Rojc s.p.
Dolnji Zemon 16
6250 Ilirska Bistrica
DŠ 52173470 (Nismo zavezanci za DDV)
Matična: 9005625000
Transakcijski račun: SI56 6400 0000 0179 558 (Primorska hranilnica Vipava d.d.)
Email: rojcpr@gmail.com
Datum vpisa v poslovni register: 21. 11. 2021