Košarica
0.00 €

Opla-Mobil rumen

12.00 

Opla! Kaj se tam kotali? To je Opla-Mobil, ki bo zagotovo vzbudil zanimanje vsakega otroka in mu razburkal svet.

Opis

Opla! Kaj se tam kotali? To je Opla-Mobil, ki bo zagotovo vzbudil zanimanje vsakega otroka in mu razburkal svet. Ta avtomobilček je zasnovan preprosto in pušča dovolj prostora za otroško domišljijo in ustvarjalnost.
Avtomobil Opla-Mobil, ki se odlično prilega majhnim rokam, je narejen tako, da sledi načinu otroške igre. Je idealna igrača za deklice in dečke – ne le zato, ker lahko vsakdo postane odličen voznik, temveč tudi zato, ker otroci v zgodnjem otroštvu, ko je igra namenjena predvsem eksperimentiranju z vznemirljivimi fizikalnimi zakoni našega sveta, radi kotalijo in rotirajo predmete.
Na voljo v treh osnovnih barvah, ki naravno privlačijo otroke. Izberite najljubšega ali pa jih zbirajte in zlagajte vse na kup.

Dimenzije igrače: 12,8×5,2×7

Sestavni deli igrače: avtomobilček

Igrača je ročno izdelana iz lipovega lesa, kolesa so iz bukovega lesa, pobarvana z barvami s pridobljenim certifikatom EN71-3 in zaščitena z oljem, s pridobljenim certifikatom EN 71-3 varnost igrač. Igrače imajo pridobljeno oznako CE ter oznako, kakor določa EU uredba o varnosti igrač. Ker je igrača ročno barvana lahko pride do manjših barvnih razlik v niansah.

OPOZORILA
SKU: OTO 071 , Opla-mobil rumen, številko kosov v paketu: 1

Priporočena starost 18m+

Pred uporabo tega izdelka odstranite vse dele embalaže. Obdržite embalažo in navodila shranite za
poznejšo uporabo, saj vsebujejo pomembne informacije

Navodila za vzdrževanje: Izdelek po potrebi obrišite z mehko tkanino. Ne uporabljajte sredstev za
čiščenje, da ne poškodujete materiala.