Košarica
0.00 €

Vlečna igrača: Slonček rdeč

29.00 

Opis

Sloni so veličastna bitja, ki simbolizirajo notranjo moč in odpornost ter s svojo močjo premagujejo vse ovire. In kdo je tako vzdržljiv kot slon? Malček, ki se šele uči hoditi! To je njihov največji dosežek in ni lahka naloga. Ravnotežje, koordinacija in izogibanje oviram zahtevajo ogromno truda.
Obvladovanje hoje je še večji izziv, če za vami na tanki vrvici vleče zvestega prijatelja. Igrače za vlečenje so dandanes pogosto podcenjene, vendar so klasične z razlogom! Otroke, ki se začnejo gibati, naravno privlačijo, saj zadovoljijo njihovo prirojeno potrebo po razvoju gibanja.
Ti slončki za vlečenje postanejo za nekaj časa najbolj zvesti prijatelji! Ročno izdelani iz lesa in na voljo v treh živahnih osnovnih barvah, ki naravno privlačijo otroke. Upamo, da bo postal stalnica tudi v vaši igralnici!

Dimenzije igrače: 17x14x6 cm

Sestavni deli igrače: slonček

Igrača je ročno izdelana iz lipovega lesa, kolesa so iz bukovega lesa, pobarvana z barvami s pridobljenim certifikatom EN71-3 in zaščitena z oljem, s pridobljenim certifikatom EN 71-3 varnost igrač. Igrače imajo pridobljeno oznako CE ter oznako, kakor določa EU uredba o varnosti igrač. Ker je igrača ročno barvana lahko pride do manjših barvnih razlik v niansah.

OPOZORILA
SKU: OTO 062 , Vlečna igrača Slonček, številko kosov v paketu: 1

Pred uporabo tega izdelka odstranite vse dele embalaže. Obdržite embalažo in navodila shranite za
poznejšo uporabo, saj vsebujejo pomembne informacije

˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. ˝ Dolga vrvica. Nevarnost zadavitve.

Navodila za vzdrževanje: Izdelek po potrebi obrišite z mehko tkanino. Ne uporabljajte sredstev za
čiščenje, da ne poškodujete materiala.