Košarica
0.00 €

Mavrične skodelice in jajčka

24.00 

Opis

Kuhinjska omara je vedno najboljši kraj, kjer se najdete kaj zanimivega za igranje. Zakladi, ki jih najdete tam, imajo zanimive teksture, barve, oblike in zvoke – in vsi so preprosti! Pustijo vam prostor, da ugibate, si predstavljate, eksperimentirate in si izmislite na milijone načinov, kako se z njimi igrati.
To je bil navdih za ta hevristični igralni set, ki vsebuje šest pisanih mavričnih skodelic s šestimi ujemajočimi se kroglicami. Komplet je morda videti preprost, vendar je tako zasnovan namenoma! Presenečeni boste, kako vsestranski je (ali pa tudi ne, če imate otroka, ki redno premetava predale in omare!). Odličen je za štetje, ujemanje, razvrščanje, uravnoteženje in seveda za bogatenje domišljijske igre. Bodo skodelice postale sladoledne skodelice ali čaše za pirate? Se bodo uporabljali za kuhanje v domišljijski kuhinji? Ali niste radovedni, v kaj vse se še lahko spremenijo?

Dimenzije igrače: Skodelica fi4,4 x 5 cm, jajček fi 3,8 x 6 cm

Sestavni deli igrače: šest barvnih skodelic, šest jajček

Igrača je izdelana iz bukovega lesa, pobarvana z barvami s pridobljenim certifikatom EN71-3 in zaščitena z oljem, s pridobljenim certifikatom EN 71-3 varnost igrač. Igrače imajo pridobljeno oznako CE ter oznako, kakor določa EU uredba o varnosti igrač. Ker je igrača ročno barvana lahko pride do manjših barvnih razlik v niansah.

OPOZORILA
SKU: OTO 092 , Mavrične skodelice in jajčka, številko kosov v paketu: 12

Pred uporabo tega izdelka odstranite vse dele embalaže. Obdržite embalažo in navodila shranite za
poznejšo uporabo, saj vsebujejo pomembne informacije

˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. ”Izdelek vsebuje majhne dele, ki jih
otrok lahko vdihne ali pogotne. Nevarnost zadušitev zaradi tujka.”

Navodila za vzdrževanje: Izdelek po potrebi obrišite z mehko tkanino. Ne uporabljajte sredstev za
čiščenje, da ne poškodujete materiala.