Košarica
0.00 €

Skrivno škratkovo zavetje

55.00 

Opis

V globokih slovenskih gozdovih se skriva nešteto čarobnih skrivnosti. V gozdovih živijo čarobna bitja in duhovi, ki živijo v sožitju z letnimi časi ter pomagajo naravi in vsem bitjem, ki tam prebivajo. Včasih lahko med sprehodom po gozdu z odprtim otroškim srcem zagledaš kakšnega, ki se hitro premika v grmovju in se poskuša skriti pred vami! Drugače pa jih ni tako lahko najti! So izmuzljiva bitja, ki si izdelujejo skrivna zavetja, katera se neopazno zlijejo z gozdnimi tlemi. Njihova bivališča so podobna razpadajočemu lesu, prekritemu z mahom, njihovo drobno pohištvo pa z lahkoto zamenjamo za gobe.
Zdaj lahko delček gozdne čarovnije odneseš s seboj domov in ustvariš svoje skrivno škratkovo zavetje. Naš komplet, ki je del zbirke Gozdne skrivnosti, vsebuje štiri naravne kamne za zlaganje in gradnjo, tri drobne gobice, eno votlo gobo, škratji avtomobilček in igrivega gozdnega škrata. Vsak kos je zasnovan tako, da se med seboj povezuje na različne ustvarjalne načine, kar spodbuja ustvarjanje različnih sestavov majhnega sveta. Obogati igro z vključitvijo dodatnih naravnih materialov in s tem razširi dimenzije igre. Pusti domišljiji prosto pot, ko gradiš, se igraš in se povezuj z našo bogato pravljično dediščino.

Dimenzije igrače:  52x14x4 cm

Sestavni deli igrače: Škratje zavetje (4 kosi), gobica, škratji stol 2x, škratja miza 1x, žužomobil Pikapolonica, škrat

Igrača je ročno izdelana iz lipovega lesa, škrat in stolčki ter mizica so iz bukovega lesa, pobarvana z barvami s pridobljenim certifikatom EN71-3 in zaščitena z oljem, s pridobljenim certifikatom EN 71-3 varnost igrač. Igrače imajo pridobljeno oznako CE ter oznako, kakor določa EU uredba o varnosti igrač. Ker je igrača ročno barvana lahko pride do manjših barvnih razlik v niansah.

OPOZORILA
SKU: OTO 080, Skrivno škratkovo zavetje: številko kosov v paketu: 11

Pred uporabo tega izdelka odstranite vse dele embalaže. Obdržite embalažo in navodila shranite za
poznejšo uporabo, saj vsebujejo pomembne informacije

˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. ”Izdelek vsebuje majhne dele, ki jih
otrok lahko vdihne ali pogotne. Nevarnost zadušitev zaradi tujka.”

Navodila za vzdrževanje: Izdelek po potrebi obrišite z mehko tkanino. Ne uporabljajte sredstev za
čiščenje, da ne poškodujete materiala.