Košarica
0.00 €

Voščene barvice Nawaro (okoNORM)- 6 barv

7.70 

Naravne voščene barvice Nawaro, 6- barv

Na zalogi

Šifra: 79021 Kategorija:

Opis

Voščene barvice imajo visoko pokrivno lastnost in dobro abrazijo. Visokokakovostne barvice iz voska Nawaro bodo spodbudile vašo domišljijo in spodbudile ustvarjalnost. Za otroke, umetnike in ustvarjalne ume.

Premer: ca. 12 mm, Dolžina: ca. 85 mm

Sestavine: Rastlinski stearini, čisti čebelji vosek (več kot 25%), prečiščena kreda iz šampanjca, lanolin (volnena maščoba), silicijeva kislina, visok delež barve za živila, z dobro izbranimi organskimi pigmenti, stabilizirani zemeljski in mineralni pigmenti

ökoNORM je edinstven proizvajalec okolju prijaznih izdelkov Nawaro. Okrajšava Nawaro prihaja iz nemščine “Nachwachsende Rohstoffe”, kar pomeni “obnovljive surovine”. Izdelki Nawaro so narejeni iz trajnostnih virov, okolju prijazni in popolnoma nestrupeni. V proizvodnji pozorno spremljajo temeljit nadzor nad kakovostjo in vplivom njihovih izdelkov na okolje, da zagotovijo zdrave in varne izdelke.
Večina izdelkov je potrošniška revija ÖKO-TEST prepoznala kot “zelo dobre” ali “dobre” in so prejeli certifikat “spiel gut” (dobra igrača).