Košarica
0.00 €

Raketa za zlaganje

27.00 

Igrača za zlaganje s štirimi barvnimi diski z izrezi različnih geometrijskih oblik, na vrhu rakete pa se skriva prikupen mali astronavt.

Ni na zalogi

Šifra: 5694 Kategorija:

Opis

PlanToys rakete za zlaganje v barvah sadovnjaka je igrača, ki ponuja dovolj izzivov, da se bodo otroci z njo dolgo radi igrali, lahko pa postane tudi čudovit kos dekoracije v sobi malčka, ki obožuje vesolje. Raketa ima štiri barvne diske, v katerih so izrezi različnih geometrijskih oblik, na vrhu rakete pa se skriva prikupen mali astronavt.

Priporočena starost: 18 mesecev+
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost izdelka: 10,2 x 10,4 x 17,7 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.