Košarica
0.00 €

Naravne prstne barve Nawaro, 6-barvni komplet “Unicorn” – rdeča, oranžna, rumena, zelena, cian modra, vijolična

25.90 

Primerno za različne tehnike slikanja, ki so jim najljubši otroci, kot so slikanje s prsti, slikanje s pikami, graviranje, slikanje s kiti, žigosanje, tisk na pluto ali liste in številne druge. Prstne barve Nawaro so narejene za spodbujanje ustvarjalnosti mladih in radovednih umov.

Na zalogi

Šifra: 79605 Kategorija:

Opis

Normen je mali samorog, ki je ustvarjalece ökoNORM onavdihnil, da so ustvarili novo in edinstveno barvno mešanico preverjene prstne barve nawawo. Pridi v Normanov čarobni in barvit svet, ki navdihuje domišljijo in ustvarjalnost.

Naravne svetleče barve iz obnovljivih surovin. Za slikanje s prsti, čopičem in gobico na papir, steklo, les in druge površine. Enostaven za nanašanje, lahko se meša z drugimi barvami iz istega seta. Kremasta konsistenca preprečuje kapljanje. Odlična prekrivnost in izboljšan sijaj. Primerno za različne tehnike slikanja, ki so jim najljubši otroci, kot so slikanje s prsti, slikanje s pikami, graviranje, slikanje s kiti, žigosanje, tisk na pluto ali liste in številne druge. Prstne barve Nawaro so narejene za spodbujanje ustvarjalnosti mladih in radovednih umov. Za uporabo v vrtcih, šolah in terapevtskih ustanovah. Prstne barve so vodotopne in pralne.

Če želite odstraniti ostanke barve s kože, jo umijte z milom in toplo vodo. Madeže na tekstilu lahko odstranite s pranjem.

OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE! Vsebuje majhne dele. Otroci, mlajši od 3 let, morajo biti pod nadzorom odraslih. Upoštevajte, da izdelek ni namenjen kot prehrana. Ne jejte.

ökoNORM je edinstven proizvajalec okolju prijaznih izdelkov Nawaro. Okrajšava Nawaro prihaja iz nemščine “Nachwachsende Rohstoffe”, kar pomeni “obnovljive surovine”. Izdelki Nawaro so narejeni iz trajnostnih virov, okolju prijazni in popolnoma nestrupeni. V proizvodnji pozorno spremljajo temeljit nadzor nad kakovostjo in vplivom njihovih izdelkov na okolje, da zagotovijo zdrave in varne izdelke.
Večina izdelkov je potrošniška revija ÖKO-TEST prepoznala kot “zelo dobre” ali “dobre” in so prejeli certifikat “spiel gut” (dobra igrača).