Košarica
0.00 €

Mini voščene barvice Gnome – 12 barv

15.30 

Kratke debele mini voščene barvice Gnome za prva ustvarjanja.

Na zalogi

Šifra: 73022 Kategorija:

Opis

Kratke debele mini voščene barvice se popolnoma prilegajo majhnim otrokom. Ergonomska oblika omogoča risanje z debelimi črtami za pokrivanje velikih površin. Voščeni stožci so idealni za prve vaje risanja.

Premer: ca. 14 mm, dolžina: ca. 60 mm

Sestavine: Rastlinski stearini, čisti čebelji vosek (več kot 25%), prečiščena kreda iz šampanjca, lanolin (volnena maščoba), silicijeva kislina, visok delež barve za živila, z dobro izbranimi organskimi pigmenti, stabilizirani zemeljski in mineralni pigmenti

ökoNORM je edinstven proizvajalec okolju prijaznih izdelkov Nawaro. Okrajšava Nawaro prihaja iz nemščine “Nachwachsende Rohstoffe”, kar pomeni “obnovljive surovine”. Izdelki Nawaro so narejeni iz trajnostnih virov, okolju prijazni in popolnoma nestrupeni. V proizvodnji pozorno spremljajo temeljit nadzor nad kakovostjo in vplivom njihovih izdelkov na okolje, da zagotovijo zdrave in varne izdelke.
Večina izdelkov je potrošniška revija ÖKO-TEST prepoznala kot “zelo dobre” ali “dobre” in so prejeli certifikat “spiel gut” (dobra igrača).