Košarica
0.00 €

Leseno sadje Limona

24.00 

Montessori navdihnjena lesena igrača iz lipovega lesa

Kategoriji: ,

Opis

Leseno sadje je primerno za male in velike otroke. Limona je sestavljena in šestih kosov lipovega lesa debeline 4 centimetre, kar omogoča otroku zelo stabilen prijem igrače.  Otroci lahko iz njih sestavljajo razne stolpe in kreacije, lahko je tudi del kuhinje. Limona je narejena ročno, zato niso vsi deli popolnoma enaki. Ravno zaradi tega igrača še bolj razvija spretnosti otroka. S svojo preprostostjo pri otrocih spodbuja domišljijsko igro. Koščki sadja imajo narisane peške na obeh straneh, na eni strani so narisane v številu do štiri, za začetek učenja števil in štetja. Igrača je pobarvana z vodnimi barvami, zadnji sloj je oljen. Barve in olje ustrezajo certifikatu EN71-3 uredba varnost igrač.

Dimenzije igrače:  18 x 8,5x 4 cm

Igrača je ročno izdelana, pobarvana z barvami s pridobljenim certifikatom EN71-3 in zaščitena z oljem, s pridobljenim certifikatom EN 71-3 varnost igrač. Igrače imajo pridobljeno oznako CE ter oznako, kakor določa EU uredba o varnosti igrač. Ker je igrača ročno barvana lahko pride do manjših barvnih razlik v niansah.

 

 

Leseno sadje: Limona, ID št: 17/1/, številko kosov v paketu: 6
Opozorila:
Pred uporabo tega izdelka odstranite vse dele embalaže. Obdržite embalažo in navodila shranite za
poznejšo uporabo, saj vsebujejo pomembne informacije
˝OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. ˝ Izdelek vsebuje majhne dele, ki jih
otrok lahko vdihne ali pogotne. Nevarnost zadušitev zaradi tujka.
˝OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.Navodila za vzdrževanje: Izdelek po potrebi obrišite z mehko tkanino. Ne uporabljajte sredstev za
čiščenje, da ne poškodujete materiala.